ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Медійники ГО "Має сенс" заснували благодійний фонд

24.06.2024, 10:17
Альона Чорна

Медійники ГО “Має сенс” створили благодійний фонд “Тактика Добра”, щоб збирати гроші на потреби військових. Засновник фонду медіаменеджер, тренер центру практичної освіти “Накипіло” Валерій Гармаш. 

У коментарі представниці ІМІ  комунікаційна менеджерка громадської організації “Має сенс” Анна Соцька розповіла, що команда медійників допомагає Україні протистояти російській агресії ще з 2014 року: 

“Спочатку це було меценатство, потім волонтерська діяльність, інформаційна підтримка нашими медіа: сайтом міста Словʼянськ 6262 та чернівецьким регіональним сайтом 0372, яка продовжується до цього часу. З 2022 року наше волонтерство стало нагальнішою потребою, тому ми зосередилися на допомозі військовим, які захищають нашу країну від російської навали”, – каже Анна.

Вона зазначила, що медійники організують збори на потреби оборонців, передали на фронт автівку, генератор, зарядну станцію та продовжують надавати військовим посильну допомогу

За її словами, з розширенням волонтерської діяльності зросла потреба в залученості та додаткових ресурсах, тому вирішили заснувати благодійний фонд “Тактика Добра”: 

“Через  спільноту медійники акумулюють можливості різних людей, щоб відповідати на запити й потреби захисників. Ми постійно на контакті з військовими й розуміємо ситуацію, концентруємося на тому, що поки не може забезпечити держава. Зараз усе залежить від військових. Якщо ми не зможемо зараз їм допомогти наблизити перемогу, то все інше не має значення. Ми вкладаємо в наш захист, нашу безпеку і оборону сьогодні, щоб мати наше завтра”, додала Анна Соцька. 

Liked the article?
Help us be even more cool!