ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Медіабазою Житомир після масованого обстрілу РФ 26 серпня скористалася рекордна кількість медійників

Після масованої ракетної атаки Росії 26 серпня понад 10 медійників скористалися впродовж тижня коворкінгом регіонального хабу Інституту масової інформації “Медіабаза Житомир”. Хабом скористалися щонайменше 16 разів. 

За майже два роки роботи хабу ніколи не було такої великої кількості звернень, розповіла координаторка Медіабази Житомир Оксана Трокоз.

Причиною такої кількості звернень стали тривалі перебої з електропостачанням і проблеми з мобільним та інтернет-зв'язком у місті внаслідок атаки.

Журналісти працюють у хабі “Медіабаза Житомир” після ракетного обстрілу 26 серпня. Фото – Медіабаза Житомир

Журналісти, фрилансери та комунікаційники мали запит на роботу в коворкінгу зі стабільною електрикою та інтернетом, зазначила Трокоз. 

“За майже два роки роботи хабу в Житомирі в нас ніколи не було такої великої кількості звернень. Зазвичай до нас приходить чотири-п'ять людей на місяць, а тут ми зафіксували 16 візитів лише за тиждень. Люди почали телефонувати й писати одразу після вибухів уранці 26 серпня, коли в місті зникла електрика і почалися перебої з мобільним зв’язком. Ми почали працювати одразу після відбою повітряної тривоги, і в нашому офісі одночасно працювало вісім журналістів. Дехто прийшов з дітьми. І в такій веселій атмосфері ми працювали весь день”, – сказала Оксана Трокоз.

За її словами, впродовж тижня медіабазу відвідували медійники. Крім того, журналісти були попереджені, що можуть звертатись у вихідні.

Журналістка Ірина Чириця поділилася на своїй фейсбук-сторінці досвідом роботи в медіабазі.

“Хочу подякувати тим, завдяки кому цього тижня могла працювати. На щастя, у нас є Медіабаза Житомир, де для журналістів завжди знайдеться інтернет, розетка, стіл і стілець. Практично всі мої новини та інші матеріали писалися цього тижня там. І ще в нас є чудова Оксана Трокоз, яка опікується медіабазою і ніколи не відмовить у допомозі. Сьогодні вона в прямому сенсі врятувала моє чергування на роботі, коли примчала і відчинила офіс, аби я там змогла писати новини. Взагалі графіки обленерго дозволяли мені працювати з дому, але потім у них раптово трапилися зміни, і треба було швидко шукати альтернативне місце роботи”, – написала Ірина.

Журналісти працюють у хабі “Медіабаза Житомир” після ракетного обстрілу 26 серпня. Фото – Медіабаза Житомир

Медіабази ІМІ діють у 13 регіонах України

Нагадаємо, у зв'язку з імовірними відключеннями електроенергії через російські обстріли української енергосистеми медійники можуть працювати в регіональних хабах ІМІ “Медіабаза”, де доступні робочі місця з електрикою, безперебійним інтернетом, чаєм або кавою, а також павербанки та інше обладнання. Нині медіабази діють у 13 регіонах України.

Liked the article?
Help us be even more cool!