ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Медіа агентство АСС запустило новий проєкт, у якому питання владі ставлять читачі

17.05.2024, 10:20
Альона Чорна

На сайті Медіа агентства АСС стартував новий проєкт “Хочу знати”. Медійники створюють його спільно з читачами, які можуть відчути себе в ролі журналістів та поставити свої запитання чернівецьким посадовцям. 

“Ви часто запитуєте нас про життя міста, рішення міських та обласних посадовців, фінанси, культуру та інше. Тож ми вирішили дати можливість нашим читачам запитати все напряму у посадовців та відповідальних осіб. Таким чином ми прагнемо налагодити відкриту комунікацію чернівчан із посадовцями та чиновниками Чернівців та області. Відтепер наша аудиторія матиме змогу відчути себе також журналістами МА АСС”,  – йдеться на сайті  медіа. 

Медійники упродовж місяця на своїх сторінках у фейсбуці та телеграмі анонсуватимуть інтерв’ю з посадовцями та пропонуватимуть читачам поставити їм свої питання. 

У коментарі представниці ІМІ в Чернівецькій області в.о. головної редакторки МА АСС Олександра Раца розповіла, що ідею такого проєкту подали читачі, які часто в коментарях до дописів МА АСС залишають запитання до певних посадовців або ж загалом до журналістів.

“Тому й вирішили зробити проєкт “Хочу знати”, щоб люди могли напряму комунікувати з владою, а ми в цьому допомагатимемо. Поки що це експериментальний проєкт на кілька випусків, та якщо аудиторія буде активною, ми зрозуміємо, що попит є, та продовжуватимемо проєкт. Наразі бачимо хороший фідбек від читачів, які активно нам пишуть. Також радує й те, що чиновники відкриті до таких  форматів й добре сприймають цю ідею”, – каже журналістка. 

Наразі в межах проєкту “Хочу знати” вже вийшли перші дві розмови: з керівницею Культурно-мистецького центру імені Івана Миколайчука Тетяною Д’яченко та із заступником міського голови Чернівців Василем Зазуляком.

Liked the article?
Help us be even more cool!