ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маск заявив, що розблокує Twitter-акаунт Трампа

11.05.2022, 10:25
Фото – Reuters
Фото – Reuters

Засновник компанії SpaceX та генеральний директор компанії Tesla Ілон Маск заявив про намір відновити твіттер-акаунт Дональда Трампа, заблокований назавжди через підбурювання до насильства, якщо його угода про придбання компанії Twitter буде успішно реалізована.

Про це Маск сказав 10 травня під час конференції Financial Times у Вашингтоні, повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN.

“Я дійсно вважаю, що рішення заборонити доступ Дональду Трампу було неправильним, і думаю, що це була помилка”, – наголосив бізнесмен.

Водночас він підкреслив, що “скасував би цю постійну заборону”, оскільки компанія не має взагалі застосовувати такі інструменти.

Маск пояснив, що обмеження в одній соцмережі не зупиняють, а лише посилюють голос Трампа серед прибічників правого руху.

Співзасновник і колишній гендиректор Twitter Джек Дорсі пізніше прокоментував зауваження Маска, заявивши, що “згоден” з позицією про недоцільність постійних заборон для користувачів Twitter.

“Існують винятки... але загалом постійні заборони є нашою помилкою, і вони не працюють”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, 8 січня 2021 року після штурму Капітолія США Twitter назавжди заблокував обліковий запис Дональда Трампа “через ризик подальшого підбурювання до насильства”. Twitter не має намірів відновлювати йому доступ до мережі в майбутньому. Також сторінки Трампа закрили Facebook та Іnstagram.

Liked the article?
Help us be even more cool!