ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маск планує знайти нового керівника Twitter до кінця 2023 року

15.02.2023, 11:35
Фото - Reuters
Фото - Reuters

Генеральний директор Twitter Ілон Маск заявив, що кінець 2023 року буде “вдалим часом”, аби знайти нового керівника Twitter після того, як користувачі соцмережі проголосували за зміну керівництва.

Про це він заявив на Всесвітньому урядовому саміті в Дубаї, повідомляє Економічна правда з посиланням на Reuters.

“Я думаю, що мені потрібно стабілізувати організацію і переконатися, що вона знаходиться у фінансово здоровому стані, і що є чіткий дороговказ продукту”, – сказав Маск у відповідь на запитання, чи визначився він з новим гендиректором Twitter і коли ця людина буде найнята.

Він припустив, що, ймовірно, ближче до кінця цього року “було б добре знайти когось іншого, щоб керувати компанією”, адже тоді він очікує стабілізувати роботу Twitter.

Як повідомляв ІМІ, у грудні 2022 року користувачі Twitter проголосували за відставку Ілона Маска з посади СЕО компанії. Маск запустив голосування із запитанням, чи повинен він залишити пост очільника компанії. “Я дотримуватимуся результатів цього опитування”, – пообіцяв Маск. 

Звільнення Маска з посади гендиректора Twitter підтримали 57,5% користувачів, що проголосували. В опитуванні взяли участь 17,5 млн користувачів соцмережі.

Після цього Маск заявив, що залишить посаду голови компанії після того, як знайде заміну: “Я піду з посади генерального директора, щойно знайду когось достатньо дурного, щоб взятися за цю роботу! Після цього я просто керуватиму командами програмного забезпечення та серверів”.

Liked the article?
Help us be even more cool!