ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маріупольську журналістку викликали в поліцію через скаргу про порушення правил карантину

12.05.2020, 11:31
Фото – скриншот з відео 0629
Фото – скриншот з відео 0629

Кореспондентку маріупольського сайту 0629.ua Олену Соколову (Олена Романова) викликали в поліцію через скаргу про порушення правил карантину. Про це повідомляється на сайті видання.

Їй довелося пояснювати, що вона робила на Азовському узбережжі вдень 17 квітня.

Як повідомив співробітник Приморського районного відділу поліції Євген Залозний, на гарячу лінію звернувся маріуполець зі скаргою на автора відео, яке було розміщено на сторінці у фейсбуку сайту 0629.

“Оголошено карантин. Прогулянки в місцях відпочинку заборонено, а автор цього відео розгулює узбережжям і знімає відео”, – повідомив заявник.

Як пояснила поліцейському журналістка, на узбережжі вона була за редакційним завданням. 

"Того дня був сильний шторм. Хвилі накочували на берег і підмивали облаштований "Сонячний пляж". Тому було ухвалено рішення зафіксувати цю красу. Я викликала таксі, приїхала на Приморський бульвар і близько 10 хвилин провела на пляжі", – пояснила поліцейському Соколова.

У поліції журналістці зробили попередження, що гуляти на пляжі заборонено.

У коментарі представниці ІМІ в Донецькій області журналістка розповіла, що на пляжі фільмувала, як море підмиває курортні споруди. На запитання, чому журналістка пішла під час карантину давати пояснення, а не зробила це онлайн, Олена розповіла, що цього від неї вимагали поліцейські. 

"Та і я сама захотіла піти та спитати, чи були ще такі скарги, чи це лише мені так пощастило. Сказали – ні, не було. Письмове пояснення я віддала черговому на вході", –  розповіла журналістка.

Видання опублікувало відео, через яке поскаржились у поліцію.

Liked the article?
Help us be even more cool!