ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маляр розповіла, як окупанти залякують людей українським контрнаступом

13.04.2023, 11:53
Фото – фейсбук Ганни Маляр
Фото – фейсбук Ганни Маляр

Російські окупанти залякують українців на тимчасово захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей контрнаступом українських військових. У такий спосіб вони намагаються змусити людей евакуюватися до Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступниці міністра оборони Ганни Маляр на брифінгу.

"Від ГУР ми маємо інформацію, що російські окупанти активізували заходи щодо залякування населення на тимчасово окупованих територіях. Поширюється неправдива інформація про нібито негативні наслідки повернення української влади в результаті контрнаступу ЗСУ", – розповіла заступниця міністра.

За словами Маляр, людей залякують можливим поверненням України на свої законні землі.

"У такий засіб російські окупаційні адміністрації спонукають населення окремих районів Запорізької і Херсонської областей терміново евакуйовуватися до так званих безпечних регіонів РФ і тимчасово окупованої території Криму", – додала вона.

За її даними, командування окупаційних військ у Криму організувало примусове залучення евакуйованих до виконання найважчих робіт з обладнання інженерно-фортифікаційних споруд під наглядом озброєних російських військовослужбовців.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр роз'яснила, що офіційно говорити про плани ЗСУ можуть лише три людини: президент Володимир Зеленський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та міністр оборони Олексій Резніков.

Liked the article?
Help us be even more cool!