ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Лієв заявив про погрози після публікації фото нібито його російського паспорта

03.02.2023, 13:10
Фото – Facebook-сторінка Олександра Лієва
Фото – Facebook-сторінка Олександра Лієва

Експосадовець Міноборони Олександр Лієв заявив, що після публікації журналістом "Української правди" Михайлом Ткачем нібито його російського паспорта він отримав на свою адресу близько 200 повідомлень з погрозами.

"Зранку поїхав із жінкою до СБУ, подав заяву з проханням перевірити ті джерела, які використав Михайло Ткач, на предмет їхнього мотиву", – зазначив Лієв.

Він зазначив, що йому телефонувала головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва та попросила вибачення і назвала те, що сталося, "прикрою помилкою".

"Сподіваюся, що телеграм-канали, як вони вчора це розганяли повідомлять своїм читачам про те, що сталася така прикра помилка. Я думаю, що все це сталося не тільки, хоча в тому числі і завдяки редакційній адекватній політиці "Української правди", а ще і тому, що велика кількість людей відмовилася "їсти" всю цю гидоту", – зазначив Лієв.

Він зауважив, що журналіст Михайло Ткач не телефонував йому особисто з вибаченнями, а зробив це на своїй фейсбук-сторінці, на яку Лієв не підписаний.

Як повідомляв ІМІ, "Українська правда", посилаючись на джерела в українській розвідці, повідомила, що в Олександра Лієва, який подав у відставку з посади в.о. керівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони України, нібито є російський паспорт, виданий у 2019 році. У Міноборони заявили, що Олександр Лієв проходив службові перевірки й жодних заперечень щодо нього від СБУ не було.

3 лютого журналіст УП Михайло Ткач, який 2 лютого опублікував інформацію про нібито російський паспорт у посадовця Міноборони Олександра Лієва, вибачився перед ним і визнав, що оприлюднена інформація не відповідає дійсності. Згодом УП доповнила новину про Лієва вибаченням.

Liked the article?
Help us be even more cool!