ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

LIGA.net просить фінансової підтримки аудиторії

27.03.2020, 11:42
Фото - Ліга
Фото - Ліга

Інтернет-видання LIGA.net просить фінансової підтримки аудиторії. З таким закликом до аудиторії звернувся головний редактор інтернет-видання LIGA.net Борис Давиденко.

За його словами, через карантин рекламні доходи видання скоротилися вдвічі.

“23 роки LIGA.net давала вам достовірну інформацію. Ми дуже хочемо продовжувати це робити: під час епідемії і кризи якість інформації важливо як ніколи. Але є проблема: наші рекламні доходи за тиждень карантину скоротилися вдвічі. LIGA.net - незалежне ЗМІ, у нас немає грошей олігархів або держсубсидій. Без вашої допомоги ми не зможемо довго продовжувати. Donations від читачів - чесний шлях до порятунку якісної журналістики”, - зазначив Давиденко.

Він закликав підтримати журналістів LIGA.net і додав, що кожен внесок, неважливо наскільки великий він чи маленький, - це голос на підтримку якісної журналістики.

Як повідомив керівник соціально-політичного відділу LIGA.net Павло Шуклінов, в редакції урізали частину зарплат.

“Ми відмовились від премій. Зрізали частину заробітних плат. Відмовились від відкритих вакансій. Але без вас, тих, хто це читає, ми не втримаємось. Всі гроші підуть на зарплати журналістам. Зробіть це прямо зараз. Я особисто перевів 5000 грн прямо зараз (разово) і 500 грн (щомісяця). Підтримайте і ви”, - закликав він.

Підтримати LIGA.net можна тут.

Як повідомляв ІМІ, 25 березня медійні організації та представники ЗМІ закликали народних депутатів запровадити заходи для підтримки функціонування медіа в умовах запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів через пандемію коронавірусу COVID-19.

Liked the article?
Help us be even more cool!