ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Лідера гурту "Земляни" внесли до списку осіб, які загрожують нацбезпеці України

18.06.2021, 13:18
Фото – zemlyane_group
Фото – zemlyane_group

Міністерство культури та інформаційної політики 18 червня доповнило перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, занісши туди російського рок-музиканта, фронтмена гурту “Земляни” Сергія Скачкова.

Оновлений список оприлюднено на сайті міністерства, повідомляє Укрінформ.

Наразі в списку перебуває 200 людей.

Перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, складає МКІП на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Як повідомляв ІМІ, 26 травня Кабінет Міністрів ініціював запровадження санкцій у вигляді заборони в'їзду до України на три роки проти дев'яти російських акторів та двох співаків за умисне та демонстративне порушення правил в'їзду до окупованого Криму та Севастополя. 

Так, санкції планують запровадити проти таких російських акторів театру та кіно: Олексій Чадов, Павло Трубінер, Євгеній Стичкін, Євгеній Пронін, Олександр Петров, Дмитро Орлов, Ольга Кабо, Жанна Епплє, Володимир Вдовіченков. Також санкції застосують проти співачки та телеведучої Анастасії Сланевської, співака Ярослава Сумішевського.

19 травня Міністерство культури та інформаційної політики (МКІП) внесло до Переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці, трьох російських акторів – Ігоря Копилова, Ігоря Петренка та Марію Миронову.

28 квітня Міністерство культури та інформаційної політики за поданням СБУ внесло реп-виконавця та музиканта Валєєва Алішера (Моргенштерн) до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

Liked the article?
Help us be even more cool!