ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Київська поліція відкрила справу за фактом побиття журналіста на Печерську

У Києві поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття журналіста на Печерську. Про це повідомила 8 березня пресслужба поліції.

Там зазначили, що представники медіа отримали інформацію про те, що в одному з офісних приміщень, ймовірно, діє незаконний кол-центр. 

“Журналісти прибули за вказаною адресою, де під час спілкування з особами, що перебували в офісі, виник конфлікт. У результаті один із представників ЗМІ отримав тілесні ушкодження”, – зазначили в поліції.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345-1 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо журналіста.

Того ж дня, 8 березня, про побиття свого співробітника Ігоря Доценка повідомило видання "Стопкор".

У редакції зазначили, що медійники приїхали до столичного бізнес-центру "Алмаз", де, за їхніми даними, були працівники шахрайського кол-центру. Невідомі, що "охороняли" офіс, твердять медійники, напали на них та ініціювали бійку.

"Нападники намагалися вибити з рук медійників техніку, а також завдали одному з репортерів удару в обличчя", – пише "Стопкор".

Видання зазначило, що медійників, які вирушили до "Алмазу", спершу всіляко намагалися не впускати до приміщення, але їм усе ж вдалося потрапити всередину. 

Як розповів представник "Стопкору" Ігор Доценко, на місце журналісти викликали слідчо-оперативну групу поліції, але поки правоохоронці прибули на місце, співробітники "кол-центру" встигли винести з приміщення техніку й документи.

"Поки поліцейські із СОГ заповнювали документи, четверо невідомих осіб напали на стопкорівців. Згодом до них також долучився п'ятий. Так, з рук одного журналіста "Стопкору" нападники намагались вирвати телефон, на який той фіксував усе, що відбувається в бізнес-центрі, а іншого вдарили в обличчя й розбили ніс", – зазначили в редакції.

Liked the article?
Help us be even more cool!