ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кияни здали на макулатуру 48 тис. російських книжок. На отримані кошти куплять авто для ЗСУ

02.09.2022, 14:00
Фото – interfax.com.ua
Фото – interfax.com.ua

У муніципальній книгарні “Сяйво книги” зібрали 48 тисяч російських книжок, це майже 25 тонн російських книг, які відправили на перероблення. Отримані за переробку понад 97 тисяч гривень передадуть на потреби Збройних сил України.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Протягом 1,5 місяця до збору російських друкованих видань долучилися понад 1 700 мешканців. Книжки несли особисто, відправляли на таксі або надсилали їх поштою. 

На зібрані 97 856 грн планують придбати автомобіль для одного з батальйонів на передовій. 

“Завдаток уже надісланий, автомобіль прямує з Європи в Україну, проте зібраної нами суми зовсім трішки не вистачає на потрібне авто, тому в муніципальній книгарні оголошено продовження збору російських книг. Пропонуємо мешканцям долучатися та приносити книги, яким уже не місце в домашніх бібліотеках”, – зазначили в КП “Міський магазин”.

У магазині додали, що кожному, хто принесе та здасть російську книжку, буде надано знижку 10% на купівлю нових книг, які варті справжніх українців. Збір триває за адресою вул. Велика Васильківська, 6.

Як повідомляв ІМІ, київська книгарня “Сяйво книги” до 31 серпня ініціювала збір російськомовних книжок, які відправлять на перероблення, а вторговані кошти підуть на ЗСУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!