ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кремлівського пропагандиста Кисельова внесли до переліку осіб, що загрожують нацбезпеці

18.02.2022, 12:40
Фото – Ехо Москви
Фото – Ехо Москви

Міністерство культури та інформаційної політики України внесло генерального директора російського державного міжнародного інформаційного агентства “Росія сьогодні” Дмитра Кисельова до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Про це повідомляється на сайті міністерства.

Такий наказ МКІП від 17.02.2022 року № 88 підготовлено на підставі рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 10 лютого №117.

Міністерство нагадало, що вносить зміни до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Після оновлення переліку на сьогодні в ньому є 209 осіб.

Як повідомляв ІМІ, 10 лютого Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вирішила звернутися до Міністерства культури та інформаційної політики з проханням внести генерального директора російського державного міжнародного інформаційного агентства “Росія сьогодні” Дмитра Кисельова до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

24 травня 2018 року Рада національної безпеки та оборони України запровадила безстрокові санкції щодо генерального директора міжнародного інформаційного агентства “Росія сьогодні” Дмитра Кисельова. Зокрема, Кисельову заблокували всі його активи на території України та заборонили користуватись і розпоряджатися ними. Крім цього, йому заборонено в'їжджати на територію України та скасовано всі дозволи та візи.

Liked the article?
Help us be even more cool!