ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кремінь анонсував курси з української мови для військових

Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь повідомив про відкриття курсів з української мови для військовослужбовців. Про це йдеться на сайті уповноваженого із захисту державної мови.

“Дехто з військових уже підготував свої скарги на нашу адресу, адже фіксують порушення і в столиці, і в багатьох регіонах півдня і сходу. Водночас домовились про відкриття мовних курсів для військовослужбовців, які хочуть вдосконалити свої знання і належно підготуватися до іспиту на визначення рівня володіння державною мовою. Радо сприятиму і в питаннях створення такої мережі і в інших військових формуваннях”, – зазначив Тарас Кремінь під час зустрічі з оборонцями зі 150 навчального центру командування Сил територіальної оборони ЗСУ.

Як повідомляв ІМІ, уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь закликав представників Державного бюро розслідувань дотримуватися положень закону про державну мову. Таке зауваження він зробив ДБР 22 січня за використання російської мови під час затримання в Одесі фігуранта справи про закупівлі одягу для Збройних сил Романа Гринкевича.

Liked the article?
Help us be even more cool!