ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Королівська канадська кінна поліція зазнала кібератаки

Королівська канадська кінна поліція (RCMP) розпочала кримінальне розслідування зламу її інформаційних систем, повідомляє ABC News.

ВодночаС у поліції зазначають, що немає відомостей про вплив на безпеку та безпеку операцій.

"Хоча порушення такого масштабу викликає занепокоєння, швидка робота та впроваджені стратегії пом’якшення демонструють значні кроки, вжиті RCMP для виявлення та запобігання цим типам загроз", – йдеться в заяві.

У Королівській канадській кінній поліції кажуть, що працюють з іншими канадськими урядовими партнерами, щоб продовжити "оцінку масштабів і масштабів порушення безпеки та притягнути винних до відповідальності".

Ця новина з’явилася тоді, коли експерти попереджають про небезпеку кібератак на критичну інфраструктуру та урядові операції. За даними CBC, офіс канадського уряду з глобальних справ став об’єктом тривалого порушення безпеки минулого місяця через "зловмисну" кіберактивність, яка вплинула на внутрішні дані співробітників агентства .

Міністерство юстиції США також заявило минулого місяця, що успішно завадило спробам хакерів, спонсорованих урядом Китаю, націлитися на критичні інфраструктурні мережі США за допомогою шкідливого програмного забезпечення.

Liked the article?
Help us be even more cool!