ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кореспондент Радіо Свобода разом з бійцем потрапив під російський обстріл

10.06.2022, 16:24
Фото – скриншот з відео Радіо Свобода
Фото – скриншот з відео Радіо Свобода

Кореспондент Радіо Свобода Сергій Горбатенко разом з бійцем 122 батальйону ТрО Ізюмського району Романом Терновським потрапив 10 червня під російський обстріл у Донецькій області, повідомляє Радіо Свобода.

Вони вирушили зі Слов'янська в напрямку Лисичанська, щоб доправити рюкзак від волонтерів військовому медику. Виїхали на трасу Бахмут – Лисичанськ та потрапили під обстріл російських військ.

На запитання журналіста, чи це стріляють саме по них, військовий відповів, що так.

“Отак ви могли бачити, як виглядає зараз так звана “дорога життя” від Бахмута до Лисичанська. На щастя, ми вчасно зупинилися, розвернулися, і от, як каже Роман, прямо за нами, коли ми поїхали вже назад, був прихід і розрив боєприпасу. Тобто десь неподалік сидить російський коригувальник і корегує вогонь по кожному, хто пересувається цією дорогою”, – сказав Сергій Горбатенко.

Після того журналіст і військовий заїхали до міста Сіверська, яке постійно обстрілюють російські війська. На в'їзді він побачив дим, відсутність людей на вулицях. 

Згодом журналісту та військовому вдалося доправити рюкзак до військового лікаря.

Як повідомляв ІМІ, 28 травня кореспондент Радіо Свобода Мар’ян Кушнір разом з фотокором Сергієм Нужненком потрапили під обстріл російських військ біля Бахмута Донецької області. Журналісти знімали сюжет про контратаку українських військових, і позиції ЗСУ обстрілювала російська артилерія.

Liked the article?
Help us be even more cool!