ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Концерн РРТ: Через перебої з електрикою були перерви в мовленні каналів

Через російські обстріли енергетичної інфраструктури 26 серпня в Києві та регіонах України виникли проблеми з електропостачанням об'єктів Концерну РРТ, унаслідок чого були перерви в мовленні телеканалів.

Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на технічного директора Концерну РРТ Сергія Семерея.

“Через обстріли енергетичної інфраструктури в першій половині дня в регіонах і в Києві виникли проблеми з електропостачанням об'єктів Концерну РРТ. Як наслідок – перерви у мовленні. Наразі всі мережі працюють у штатному режимі, на деяких передавальних центрах задіяні резервні генераторні електростанції”, – розповів Сергій Семерей.

Як повідомляв ІМІ, 26 серпня 2024 року внаслідок російської атаки в Києві та Гірнику Донецької області через перебої з енергопостачанням не працювали передавачі Громадського радіо.

26 серпня Росія масовано обстріляла Україну ракетами та “шахедами”, унаслідок чого в багатьох регіонах країни зникло світло. “Укренерго” розпорядилося ввести екстрені відключення світла через масовану атаку росіян на енергетичну інфраструктуру України. За даними Генштабу Збройних сил України, 26 серпня Повітряні сили збили 102 ракети та 99 ударних безпілотників.

Liked the article?
Help us be even more cool!