ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Компанія – власниця застосунку Viber відкрила в Києві свій офіс

15.01.2024, 15:54
Фото – global.rakuten.com
Фото – global.rakuten.com

Корпорація Rakuten Group, яка є власником застосунку Viber, відкрила 15 січня офіс у центрі Києва. Про це компанія повідомила на своєму сайті.

Компанія повідомила, що планує долучитися до ініціативи “Дія.City” й розбудови українського IT-сектору.

У київський офіс Rakuten планує набрати більше співробітників для роботи в секторі технологій і найняти менеджера щодо країни для нагляду за місцевими операціями.

Одним із завдань офісу буде запуск цифрового гаманця Viber в Україні. “Цей сервіс збільшить фінансову доступність для українських користувачів Viber (застосунку, що встановлений на 98% мобільних телефонів у країні), зокрема надавши їм можливість переводити гроші за кордон і з-за кордону шляхом безпечних миттєвих переказів у месенджері”, – йдеться в повідомленні.

В Україні діють три підприємства Rakuten – Rakuten Viber, Rakuten Advertising і Rakuten Rewards, які займаються програмним забезпеченням і цифровим маркетингом у Києві й Одесі. 

“З відкриттям нового офісу в Києві місцеві співробітники отримають змогу працювати разом і презентувати корисні продукти й сервіси користувачам з усього світу, закріпивши за Україною репутацію хабу інновацій у галузі ІТ”, – йдеться в повідомленні.

У компанії зазначили, що у вересні 2023 року генеральний директор Rakuten Group Майкі Мікітані взяв участь у дипломатичному візиті японських посадовців до України. Як представник приватного сектору Японії Мікітані зустрівся з українськими лідерами, зокрема з президентом Володимиром Зеленським і віцепрем’єром України з питань інновацій, розвитку освіти, наук і технологій та міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим.

Компанія зазначила, що протягом усієї повномасштабної війни Росії Rakuten “систематично підтримувала Україну й показала свою небайдужість до її народу, економіки й післявоєнної відбудови”.

Марія Ігнатьєва, Катерина Дячук

Liked the article?
Help us be even more cool!