ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Компанія CrowdStrike знайшла помилку, через яку стався глобальний IT-збій

Компанія з кібербезпеки CrowdStrike Holdings Inc, чиє програмне забезпечення частково призвело до глобального ІТ-збою, вже знайшла помилку. Її виправляють, повідомляє Укрінформ із посиланням на гендиректора компанії Джорджа Курца.

“CrowdStrike активно працює з клієнтами, які постраждали від дефекту, виявленого в одному оновленні вмісту для хостів Windows. На хости Mac і Linux це не вплинуло. Це був не інцидент із безпекою чи кібератака. Проблему було виявлено, ізольовано, і розпочалося її виправлення”, написав Курц у соцмережі Х.

За його словами, компанія рекомендує клієнтам відкривати портал з підтримки клієнтів для отримання інформації щодо останніх оновлень і продовжуватиме публікувати “повні та постійні” оновлення на власному вебсайті.

“Крім того, ми рекомендуємо компаніям переконатися, що вони спілкуються з представниками CrowdStrike через офіційні канали. Наша команда повністю мобілізована для забезпечення безпеки та стабільності клієнтів CrowdStrike”, додав він.

Як повідомляв ІМІ, низка авіакомпаній і банків у всьому світі, від США до Азії, а також Лондонська фондова біржа, 19 липня повідомили про серію технічних збоїв, що порушила їхню роботу. Також про перебої в роботі своїх онлайн-сервісів повідомила корпорація Microsoft. Серед українських компаній про збій у роботі повідомили “Нова пошта”, Sense Bank та Vodafone.

Liked the article?
Help us be even more cool!