ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комітет ВР з нацбезпеки закрив для преси засідання щодо атаки бойовиків на Луганщині

19.02.2020, 17:00
Фото – 112.international
Фото – 112.international

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки проведе засідання 19 лютого в закритому режимі. Оголошення про це з'явилося на дверях комітету за пів години до початку засідання, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Заступник керівника комітету Мар'яна Безугла пояснила журналістам, що закритий режим засідання пов'язаний із тим, що це питання “специфічне”.

“Сьогодні дещо специфічне засідання, оскільки ми заслуховуємо в закритому режимі звіти про загострення, відповідно воно відбувається в закритому варіанті”, – сказала вона.

Раніше член комітету народний депутат із фракції “Слуга народу” Ірина Верещук заявляла, що засідання комітету буде відкритим і запрошувала на нього журналістів.

За її словами, комітет планує розглянути атаку бойовиків на позиції ЗСУ в Луганській області, унаслідок якої загинув український військовослужбовець.

Очікується, що на засідання комітету прийде міністр оборони, представники Генштабу ЗСУ та РНБО.

Нагадаємо, 18 лютого пресслужба ООС повідомила, що зранку збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний. Серед українських захисників один загиблий, четверо дістали легкі поранення.

Liked the article?
Help us be even more cool!