ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комітет Ткаченка визнав роботу Нацради незадовільною

08.04.2020, 13:25
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики визнав незадовільною роботу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за результатами розгляду звіту регулятора за 2019 рік.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заступницю голови комітету та голови фракції "Слуга народу" Євгенію Кравчук.

"Прийняли рішення визнати роботу Нацради незадовільною. Було два варіанти рішення: прийняти звіт до відома або визнати роботу незадовільною (як і Президент). Комітет більшістю голосів обрав другий варіант", – сказала депутатка.

Як нагадує інформагентство, 18 березня члени комітету заслухали звіт Нацради за 2019 рік. Голова комітету Олександр Ткаченко тоді зауважив, що "виникло багато питань до ряду напрямків діяльності, в тому числі щодо розтрати 100 млн грн державних коштів на створення моніторингового центру". За його словами, авансовий платіж "майже на всю суму провели, обладнання є, але не те, що потрібне, та на додачу не працює". Зважаючи на отриману інформацію, комітет почав готувати мотиваційну частину щодо неприйняття звіту регулятора.

Liked the article?
Help us be even more cool!