ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комісія етики держдуми РФ вважає "невідчужуваним правом" депутата вимагати знищення 20% росіян

Комісія держдуми РФ з етики вважає “невідчужуваним правом” на висловлення своєї думки та особистої позиції заклик російського депутата Андрія Гурульова знищити 20% населення, яке не підтримує російського президента Володимира Путіна.

Таку відповідь дала голова комісії держдуми РФ з етики Валентина Терешкова, повідомляє Сибір.Реалії.

Відповідь Терешкової опубліковано в телеграм-каналі руху “Весна”, підписники якого масово зверталися до комісії з депутатської етики, вимагаючи вжити заходів щодо Гурульова.

“Висловлення своєї думки та особистої позиції з окремих питань суспільно-політичного та соціально-економічного життя держави є невідчужуваним правом депутата Державної думи, встановленим російським законодавством. Додатково повідомляємо, що використання в російській мові образних висловів, так званих фігур мови, не є образою і слугує для прояснення думки промовця”, – йдеться у відповіді комісії, підписаній Терешковою.

Андрій Гурульов – колишній заступник командувача військ Південного військового округу. За даними “Нової газети”, він має тісний зв'язок із ПВК “Вагнер”, корупційні скандали.

Як повідомляв ІМІ, 15 жовтня в ефірі державного телеканалу “Росія-1” депутат Держдуми від партії “Єдина Росія” Андрій Гурульов запропонував знищити 20% російського населення, яке не підтримує їхнього президента Володимира Путіна.

“І я хотів би, щоб у цьому нашому суспільстві, яке довіряє на 80% президенту, щоб уся ця гниль, яка залишилася, – вона має бути якщо не ізольована, то хоча б якось знищена”, – заявив Гурульов.

Liked the article?
Help us be even more cool!