ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Команда львівської ТРК "Перший Західний" збирає кошти на авто для колег, які служать у ЗСУ

08.07.2022, 15:35
Фото – фейсбук Василини Питлик
Фото – фейсбук Василини Питлик

Команда телерадіокомпанії "Перший Західний" організувала благодійний співочий тур "Караоке для перемоги" польськими містами, щоб зібрати кошти на авто для колег, які служать у Збройних силах України. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці телерадіокомпанії.

Сьогодні на передовій захищають Україну троє представників телерадіокомпанії "Перший Західний": ведучий Віктор Біщук, режисер Василь Яворський та телеоператор Антон Лакіза.

“Мета туру – подякувати друзям-полякам за підтримку, зустрітися з українцями, котрі через війну покинули рідні домівки, разом поспівати, поярмаркувати і зібрати кошти для колег-журналістів, які зараз воюють на передовій”, – йдеться в повідомленні.

Медійники вже побували в польських містах Хелм, Томашув, Люблін, Замосць, Жешув.

Як зазначає волонтер, депутат Львівської обласної ради Сергій Дзядик, хлопцям потрібна повнопривідна автівка 4х4, дизель. 

"Ми назбирали вже 87 тисяч гривень. Залишилося 38 тисяч гривень, і ми в наступну поїздку повеземо автомобіль для підрозділу Віктора Біщука, який зараз знаходиться на самісінькому передку. Оскільки автомобіль потрібен на вчора, прошу не тільки допомогти коштами, але й максимально розповсюдити інформацію", – написав на своїй фейсбук-сторінці Дзядик. 

Для тих, хто хоче підтримати ініціативу, кошти можна надсилати на номер картки 4731 2191 1805 7664 (Дзядик Сергій).

Liked the article?
Help us be even more cool!