ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Команда Громадського потрапила під обстріл, знімаючи репортаж про евакуацію з Донеччини

06.05.2022, 09:38
Фото – скриншот з відео Громадського
Фото – скриншот з відео Громадського

Команда hromadske під обстрілами “Градів” зняла репортаж про те, як цивільних мешканців Лимана Донецької області вивозять до Дніпра, повідомляє “Детектор медіа”

У складі знімальної групи були журналістка Анастасія Станко, відеограф Колян Пастико та водій Віктор Андрущенко.

Під час знімання в дорозі за 200 метрів від команди hromadske та мешканців Лимана впало три снаряди. Невдовзі після завершення евакуації людей російська ракета влучила в автомобільний міст між Райгородком і Лиманом – ним журналісти hromadske їздили десяток разів. Також за цим маршрутом з Лимана вивозять поранених.

У своєму репортажі журналісти зосередилися на роботі поліції, яка вивозить людей, що потребують допомоги. “Близько двадцяти 200-х, 300-х більше”, – кажуть поліцейські про втрати під час повномасштабної війни.

Кожна поїздка тут ризикована. “У 2014-му в порівнянні з цим був дитячий садок. Хто під "Градами" лежав, той зрозуміє”, – коментує Дмитро “Залізничник”.

Під час евакуації по автобусах б’ють “Гради”. Поліцейські їдуть до напівзруйнованих будинків у Лимані в інтервалах, коли російські окупанти перезаряджають свою техніку. Зрештою, їм вдається вивезти пораненого чоловіка.

Liked the article?
Help us be even more cool!