ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колишній продюсер філії Суспільного став радником голови Рівненської ОВА

02.01.2024, 13:26
Ганна Калаур
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

Колишній продюсер Суспільного Рівне Сергій Татаренко став радником нещодавно призначеного керівника Рівненської обласної військової адміністрації Олександра Коваля. Відтепер Татаренко координуватиме роботу обласної адміністрації з медіа.

Про це Сергій Татаренко повідомив у коментарі представниці ІМІ в Рівненській області. 

З грудня 2021 до грудня 2022 року Сергій Татаренко був продюсером Рівненської філії Суспільного. У 2023 році він був продюсером з виробництва “Суспільне Рівне”.

“Наразі я лише входжу в курс справ, а тому детально про плани говорити складно. Одне із завдань, яке я ставлю перед собою, – щоб для медіа стосунки з головою та загалом адміністрацією були ефективними та комфортними. Сподіваюся, мій журналістський досвід та особисті контакти з представниками багатьох ЗМІ допоможуть у цьому”, – розповів Сергій Татаренко.

Раніше за комунікацію Рівненської ОВА з  медіа відповідав Олександр Поліщук, який був радником голови Рівненської ОВА Віталія Коваля. Наприкінці 2023 року, коли Віталій Коваль очолив Фонд держмайна, його радник Олександр Поліщук також почав свою роботу у фонді.

Liked the article?
Help us be even more cool!