ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колишній директор "Google Україна" приєднався до Суспільного

Дмитро Шоломко. Фото – Оля Закревська / AIN.UA

Колишній директор Google Ukraine Дмитро Шоломко з 1 травня 2024 року став радником голови правління Суспільного Мовлення з питань диджитал-трансформацій. Про перші кроки на посаді він розповів у бліцінтерв’ю мовнику.

“Після 17 років на одному місці, з яких останні майже чотири роки пройшли в ізоляції (COVID + пара років за кордоном без офісу), мені захотілось змінити карʼєрне навколишнє середовище і зайнятись чимось дуже іншим в дуже іншому колективі, але все ще повʼязаному з моїми знаннями та досвідом. Суспільне дуже гарно для цього підходить, до того ж тут великий і дуже цікавий різноманітний колектив”, – зазначив Дмитро.

Дмитро Шоломко вважає, що сильні сторони Суспільного збігаються зі слабкими.

“З одного боку, відсутність необхідності заробляти гроші, щоб виживати, стимулює креативність та створює можливості робити щось, не привʼязане до бажання збільшити дохід, але, з іншого боку, це створює залежність від єдиного акціонера – держави, – що якраз дуже сильно стримує розвиток і впливає на те, що робиться в проєкті на креативному боці. Тож вірне балансування між інтересами “головного інвестора” та відсутністю необхідности виживати будь-яким чином є ключовим фактором в стратегії розвитку підприємства”, – зауважив він.

Зараз він знайомиться з колективом та вивчає динаміку роботи компанії, щоб “подивитися, де моє “втручання” принесе найбільше прогресу та користі”.

За п'ять років він бачить Суспільне найбільшим мовником України на всіх платформах, що існують зараз і виникатимуть у майбутньому, а також прикладом інноваційності та креативності для інших медійних компаній як в Україні, так і за кордоном.

Як повідомляв ІМІ, на початку жовтня 2023 року директор Google Ukraine Дмитро Шоломко звільнився з компанії після 17 років керування нею.

Liked the article?
Help us be even more cool!