ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колишні власники ТРК "Радіо-Ера" заявили про продаж компанії через тиск влади

26.09.2017, 12:28
Фото - eramedia.com.ua

Колишні власники ТОВ ТРК “Радіо-Ера” заявили про вимушену продажу компанії через тиск влади. Про це йдеться в заяві на сайті компанії, повідомляє “Новое время”.

Колишні власники зазначають, що влада продовжує системний наступ на свободу слова компанії.

“Процес тиску на нас отримав несподівану розв'язку - продаж пакета акцій саме інвестору з американським корінням, який, з точки зору міжнародної юридичної і політичної практики, зможе забезпечити захист права на незалежну і професійну журналістику. Остаточне рішення було прийнято тільки тоді, коли ми стали повністю впевнені в тому, що нові власники збережуть основні цінності і принципи нашого ЗМІ, а саме: професійне висвітлення суспільно важливих тем, відсутність найменшої цензури, проукраїнська позіція, творча свобода, баланс думок і соціальна журналістика”, - йдеться в заяві ТРК “Радіо-Ера”.

Також компанія вірить, що на них чекає хороше майбутнє, оскільки “...нові власники добре розуміють, що таке якісне медіа і що таке свобода слова”.

Як повідомляв ІМІ, інвесткомпанія Dragon Capital завершила операцію з придбання телерадіокомпанії ТОВ “Телерадіокомпанія “Радіо-Ера”.

Liked the article?
Help us be even more cool!