ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Коломойському зменшили розмір застави та продовжили арешт

Шевченківський райсуд Києва продовжив ще на два місяці – до 25 квітня – тримання Ігоря Коломойського під вартою та зменшив розмір застави до 2,4 млрд гривень.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на адвоката Коломойського Олександра Лисака.

Він заявив, що Коломойський не вноситиме заставу. Також адвокати просили про негайне медичне обстеження для бізнесмена.

"Продовжили тримання під вартою на два місяці до 25 квітня. Заставу зменшили до 2,4 мільярда гривень. Ігор Валерійович не вноситиме заставу. Також суд виніс окреме рішення. Зазначив, щоб прокурор провів належне медичне обстеження. Поклав цей обов'язок на прокурора. Негайно", – сказав адвокат.

Лисак додав, що йому важко сказати, чи прокурор почав працювати над цим, адже рішення було тільки вчора.

Справа Ігоря Коломойського

На початку вересня 2023 року правоохоронці повідомили колишньому бенефіціарному власнику ПриватБанку Ігорю Коломойському про підозру за двома статтями Кримінального кодексу – "Шахрайство" (стаття 190) та "Легалізація майна, одержаного злочинним шляхом" (стаття 209). Згодом суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Сам Коломойський не погоджується з висунутими йому звинуваченнями.

Згодом бізнесмену оголосили додаткову підозру в скоєнні злочину за трьома статтями: незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їхнього виготовлення; заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого організованою групою, в особливо великих розмірах; легалізація коштів, отриманих злочинним шляхом.

Liked the article?
Help us be even more cool!