ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Книжковий арсенал" через COVID-19 перенесли з травня на червень

15.04.2021, 14:00
Фото – Мистецький арсенал / Громадське радіо
Фото – Мистецький арсенал / Громадське радіо

Міжнародний фестиваль “Книжковий арсенал” у Києві попередньо перенесли з 26–30 травня на 23–27 червня через ймовірний спалах захворюваності на коронавірус наприкінці травня.

Про це повідомила директорка “Мистецького арсеналу” Олеся Островська-Люта під час пресконференції, повідомляє Громадське радіо.

Раніше кураторка програм із професійного розвитку “Книжкового арсеналу” Оксана Хмельовська розповіла, що цього року замість звичної кількості в 50 тисяч відвідувачів, до заходу допустять 22 тисячі людей, якщо Київ перебуватиме в помаранчевій зоні карантину.

“Цього року будуть лише онлайн-квитки. Якщо ми будемо бачити, що кількість людей замала, ми швидко будемо додавати ці онлайн-квитки. Якщо будемо бачити, що кількість людей завелика, то певний час не будемо пускати людей. Буде чотири слоти по три години вранці й увечері, в які можна буде прийти. Це все робиться з метою, щоб люди менше перетиналися. Простір між стендами буде більшим. Зона для підлітків і дитяча зона будуть винесені на двір”, – розповіла кураторка.

Хмельовська також додала, що ціна на квитки цьогоріч залишиться такою ж, як і раніше. Крім того, людям з пенсійним посвідченням у четвер і п’ятницю зранку, з 9:00 до 10:00, можна буде зайти безкоштовно.

“Це час, коли буде менше людей. Аби вони не наражалися на небезпеку, але могли купити книжки, подивитися на різні видавництва. Також дуже віримо в те, що в нашій програмі буде діджитал. Ми оновлюємо повністю наш сайт, щоб він був зручний для людей з різних куточків світу. Сайт буде зручнішим, події і стріми можна буде спостерігати в режимі онлайн на певний день, певний час входу”, – зазначила  Оксана Хмельовська.

Міжнародний фестиваль “Книжковий арсенал” заснований “Мистецьким арсеналом” 2011 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!