ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

КМДА спростовує поширену в телеграм-каналах інформацію про закриття "червоної" гілки метро

Фото - Віталій Носач / РБК-Україна
Фото - Віталій Носач / РБК-Україна

У Київській міській державній адміністрації спростовують поширену в анонімних телеграм-каналах інформацію про закриття “червоної” гілки метро на ремонт у зв'язку з ремонтними роботами мосту “Метро”.

Про це повідомляється на сайті КМДА.

Заплановане на наступний рік виконання робіт із підсилення опор мосту “Метро” не вплине на роботу метрополітену, зазначає адміністрація.

“Закликаємо не вірити брехливій інформації анонімних Telegram-каналів”, – йдеться в повідомленні.

Водночас директор Департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор зазначив, що виконання ремонтних робіт не вплине на роботу метрополітену.

“Мережею шириться чергова хвиля брехні, яку медіа поширюють не розібравшись. На сьогодні розробляється проєктна документація щодо підсилення опор мосту. Уже наступного року заплановано виконання цих робіт. Наголошую, на роботу метрополітену виконання робіт не вплине. “Червона” гілка метро працюватиме в штатному режимі”, – підкреслив він.

Раніше низка медіа з посиланням на голову постійної комісії Київради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності Андрія Вітренка повідомили, що в Києві можуть частково закрити й червону гілку метро. Це пов’язане з аварійним станом моста Метро та необхідністю проведення ремонтних робіт.

Як повідомляв ІМІ, 18 грудня комунальне підприємство “Київський метрополітен” спростувало поширену в телеграм-каналах та медіа інформацію про закриття перегону між станціями метро “Почайна” і “Тараса Шевченка” на час проведення планового ремонту. Низка українських медіа та телеграм-каналів повідомила про закриття ще двох станцій київського метро – “Почайної” і “Тараса Шевченка”. Під час поширення такої інформації посилалися на заяву головного інженера Київського метрополітену Віктора Вигівського.

8 грудня в Києві закрили рух між станціями метро “Деміївська” та “Теремки” для термінового ремонту прогону, що почав підтікати.

Liked the article?
Help us be even more cool!