ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кіберполіція викрила інтернет-провайдера на незаконній ретрансляції українських та російських телеканалів

06.12.2019, 10:38
Фото – Нацполіція України
Фото – Нацполіція України

Кіберполіція повідомляє про припинення в Івано-Франківську незаконної діяльності інтернет-провайдера, який ретранслював українські телеканали, а також низку заборонених в Україні російських телеканалів. Про це повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ.

За даними кіберполіції, щомісячний прибуток провайдера становив понад мільйон гривень. Кількість зареєстрованих користувачів компанії, за попередніми оцінками, налічувала близько 15 тисяч.

Клієнтська база інтернет-провайдера охоплювала територію всієї області. Щомісячно послуги надання інтернет-зв'язку та ретрансляції телеканалів оцінювалися в 155 гривень з одного абонента.

Правоохоронці провели 5 грудня обшуки в декількох офісах інтернет-провайдера на території регіону. За результатами проведення обшуків та відповідних експертиз буде ухвалено рішення щодо правового статусу причетних осіб.

Слідчі дії проводяться в межах раніше розпочатого кримінального провадження, кваліфікованого за статтями 176 та 361 КК України. Санкція передбачає до шести років ув‘язнення.

Liked the article?
Help us be even more cool!