ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівниця пресслужби Апарату Верховної Ради Ірина Кармелюк пішла з посади

15.04.2022, 11:06
Фото – Андрій Якобчук
Фото – Андрій Якобчук

Керівниця пресслужби Апарату Верховної Ради Ірина Кармелюк повідомила, що 11 квітня звільнилася з обійманої посади. Про це вона написала на своїй фейсбук-сторінці.

“До побачення, пресслужба Апарату Верховної Ради України… Майже 20 років я присвятила непростій роботі на цій ниві. Майже 27 – загалом державній службі. 12 років з них працювала заступницею керівника пресслужби, майже сім – керівницею. За цей час відпрацьовано купу візитів, поїздки, акредитації, тисячі відписаних новин, дві революції і війна… Вдалося попрацювати з 10 головами Верховної Ради, а за 27 – їх було 13. І кожен раз це нові команди, нові завдання і нові виклики. Хто працював, той знає”, – написала вона. 

“Що таке робота в пресслужбі? Комусь здається, що нашої роботи не видно, щось буває “не так”, “не туди”, “чому” і “навіщо”… Я твердо знаю, що наша команда заслуговує на найвищу подяку за те, що в будь-яку погоду, за будь-яких обставин, при всіх станах здоров’я ми забезпечували висвітлення роботи вищого законодавчого органу Держави. Співпрацювали і дружили, спілкувалися й іноді сварилися з журналістами. Але нікому не відмовляли в допомозі, підтримці та інформації”, – йдеться в дописі. 

Ірина Кармелюк додала, що рішення піти з роботи, вдалося їй важко.

“Дуже важко приймати таке рішення – піти з роботи, яка склала третину власного життя. Але все треба робити вчасно. […] Потребує уваги і моє здоров’я, над яким я нещадно знущалася все життя”, – написала вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!