ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівник TikTok пішов у відставку через "політичну ситуацію"

27.08.2020, 12:00
Фото – innovation-village.com
Фото – innovation-village.com

Головний виконавчий директор соціальної мережі TikTok Кевін Маєр пішов у відставку менш ніж через три місяці після початку роботи.

Про це повідомляє “Економічна правда” з посиланням на Reuters.

Це сталося через кілька днів після того, як TikTok подав до суду на адміністрацію Трампа, щоб оскаржити заборону влади на роботу програми в США.

За словами Маєра, за останні кілька тижнів “політична ситуація різко змінилася”, і він був змушений “серйозно переосмислити” корпоративні пріоритети.

“На цьому тлі й оскільки ми очікуємо дуже скоро досягти згоди [з владою США], я з важким серцем хотів повідомити вам усім, що вирішив покинути компанію”, – написав він у корпоративному листі.

TikTok підтвердив агентству відставку виконавчого директора. Політична динаміка останніх кількох місяців “істотно змінила” масштаб ролі Маєра, зазначили в компанії.

Як повідомляв ІМІ, 24 серпня власники застосунку TikTok подали позов щодо указу президента США Дональда Трампа, яким оскаржують обмежувальні заходи американського уряду.

На початку серпня президент США Дональд Трамп підписав указ, який зобов’язує американські компанії протягом 45 днів припинити операції з компанією ByteDance, яка є власником додатків TikTok та WeChat. 

У серпні Трамп заявив, що американська компанія повинна купити американську гілку TikTok до 15 вересня, інакше соціальна мережа не зможе працювати на території США. Американська компанія Microsoft підтвердила плани щодо купівлі китайської соціальної мережі TikTok, зазначивши, що перемовини щодо угоди повинні бути завершені до 15 вересня.

Влада США вважає, що TikTok може передавати конфіденційні дані американців владі Китаю.

Liked the article?
Help us be even more cool!