ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кандидатку на посаду в Нацраді судитимуть за підроблений диплом

13.02.2020, 12:02
Фото – network
Фото – network

Харківська місцева прокуратура №2 скерувала до суду обвинувальний акт стосовно ексрадниці голови Харківської ОДА за фактом використання свідомо підробленого диплома про вищу освіту. Про це повідомляється на сайті прокуратури Харківської області.

Згідно з повідомленням, ексрадниця під час проходження конкурсу на посаду державного службовця Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення надала конкурсній комісії диплом про здобуття вищої освіти. Проте спецперевірку вона не пройшла, оскільки виявилося, що її диплом є підробленим, про що Нацрада повідомила правоохоронні органи.

11 лютого обвинувальний акт щодо жінки передано до суду за скоєння злочину, передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України (використання свідомо підробленого документа). Наразі вказаній особі обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Liked the article?
Help us be even more cool!