ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Канал Мураєва "Наш" запускає на Youtube новий проєкт

24.05.2022, 14:35
Фото – канал "Наш"
Фото – канал "Наш"

Ведучі каналу “Наш” повертаються на Youtube з новим проєктом. 23 травня канал опублікував російськомовний анонс проєкту “Да, это так” з Максом Назаровим та Ярославою Масловою, повідомляє “Детектор медіа”.

У 30-секундному відео ведучі по черзі промовляють слова “Війна. Путін. Зеленський. Мир. Донбас. Азов. Маріуполь. Буча. Біженці. Гуманітарка. Європа. США. Росія. Геноцид. Переговори. Полонені. Байрактар. Джавелін. Економіка. Олігархи. Харків. Херсон. Герої. ЗСУ. Перемога. Україна” і зрештою кажуть, що це лихо і біль, але “ми переможемо”.

“Три місяці ми допомагали, працювали, підтримували, спостерігали, кожен з нас робив і робить це в рамках своїх сил та можливостей, і 99% моєї аудиторії робить це на благо України та перемоги. Ми з Ясею сьогодні включаємо для вас звичний для нас віжуал, покажемо та розповімо про війну та нашу перемогу”, – так Назаров анонсує проєкт у своєму телеграм-каналі.

“Детектору” не вдалося з’ясувати, чи означає запуск проєкту відновлення роботи каналу “Наш”. Як пише видання, для “Да, это так” уже створили окремий канал на ютубі. Формат та дата прем'єри наразі не оголошуються. 

Видання звернулося по коментар до Макса Назарова для уточнення деталей нового проєкту та подальшої роботи каналу “Наш” і чекає на відповідь.

Нагадаємо, 11 лютого 2022 року Президент України Володимир Зеленський увів у дію Ради національної безпеки і оборони України від 11 лютого щодо застосування санкцій до телеканалу “Наш” та інших компаній.

Канал припинили транслювати оператори платного телебачення, але він продовжив роботу на ютубі. Водночас, за словами ведучого Макса Назарова, повноцінне онлайн-мовлення було неможливим, тому що приміщення та техніка “під санкціями”. “Детектор медіа” намагався перевірити цю інформацію, звернувшись до керівника та формального співвласника каналу Володимира Грановського та фактичного власника Євгенія Мураєва, однак не отримав відповідей.

Тиждень після запровадження санкцій канал показував повтори програм на ютубі, а потім відновив прямі ефіри. Із 24 лютого і до анонсу проєкту “Да, это так” канал “Наш” опублікував на ютубі тільки два відео зі зверненнями: президента Володимира Зеленського до армії та ведучого Макса Назарова до росіян та білорусів.

Видання писало, що не так з каналом проросійського екснардепа Євгенія Мураєва “Наш”, – тут – і зробило досьє  про “тамаду російської пропаганди” Макса Назарова.

В огляді видання йшлося, про те, як канал “Наш” ще за кілька днів до повномасштабного вторгнення просував російські наративи та пророкував Україні поразку в протистоянні з Росією.

Liked the article?
Help us be even more cool!