ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Kalush Orchestra зібрав за добу 5 млн грн на реабілітацію захисників "Азовсталі"

25.08.2022, 15:02
Фото – AP
Фото – AP

Український гурт Kalush Orchestra, який 24 серпня анонсував добовий збір коштів на реабілітацію захисників Маріуполя та “Азовсталі”, зібрав за добу 5 мільйонів гривень, повідомляє НВ.

Опівночі 24 серпня гурт закликав українців донатити по 24 гривні протягом лише доби. Музиканти відкрили збір о 00:01, і вже близько 10:00 ранку 25 серпня вони назбирали перший мільйон гривень. Про перебіг збору гурт звітував на офіційних сторінках Kalush у соцмережах.

“Ми вдячні кожному українцю, який долучився до нашого збору. По-перше, тому що в такий спосіб ми разом зможемо допомогти в реабілітації нашим Героям Маріуполя. По-друге, тому що всупереч чуткам про падіння об'ємів донатів ми бачимо, що українці готові віддати свої заощадження і легко збирають 5 мільйонів за добу. А все для того, щоб допомогти військовим. Думаю, було б 20 діб – зібрали б і 100 мільйонів”, – прокоментував результати збору лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк.

Як повідомляв ІМІ, український гурт Kalush Orchestra переміг на пісенному конкурсі “Євробачення”-2022 з піснею Stefania. Після свого виступу у фіналі соліст гурту Олег Псюк закликав врятувати Маріуполь та українських військових, що заблоковані на території заводу “Азовсталь”. Крім того, Kalush Orchestra продав статуетку переможців “Євробачення” на аукціоні й передав гроші на потреби Збройних сил України.

Liked the article?
Help us be even more cool!