ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кабмін призначив нового керівника Інституту національної пам’яті

04.12.2019, 14:55
Фото – Zaxid.net
Фото – Zaxid.net

Кабінет Міністрів 4 грудня призначив головою Українського інституту національної пам’яті Антона Дробовича. Відповідне розпорядження уряд ухвалив на засіданні, повідомляється на урядовому порталі.

Згідно з інформацією Міністерства культури, молоді та спорту України, Антон Дробович – кандидат філософських наук, експерт у сфері освіти і культури, дослідник міфології та сучасних комунікацій, арткритик, член Правління молодіжної асоціації релігієзнавців. Працює доцентом кафедри культурології Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова та експертом Інституту суспільно-економічних досліджень. Лауреат ІV мистецтвознавчого конкурс Stedley Art Foundation, автор понад 50 наукових публікацій у сфері історії, культурології та антропології.

Колишній керівник Інституту нацпам'яті Володимир В’ятрович назвав призначення Антона Дробовича неправильним кадровим рішенням.

“Чергове неправильне кадрове рішення уряду в гуманітарній політиці. Це вже не помилка, а розворот в інший бік. В національній пам'яті може не лишитися місця для України та українців”, – написав В'ятрович у себе на фейсбуці.

Нагадаємо, 18 вересня 2019 року Кабінет Міністрів України звільнив голову Українського інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича, який обіймав цю посаду з 2014 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!