ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З комунальної телерадіокомпанії "Тростянець" звільнилася директорка

20.09.2024, 10:00
Альона Яцина

З комунальної телерадіокомпанії “Тростянець” (Сумщина) звільнилася директорка Леся Шелест. Про своє рішення вона повідомила 18 вересня на своїй фейсбук-сторінці та уточнила деталі регіональній представниці Інституту масової інформації.

За словами Шелест, вона ухвалила “непросте для себе рішення”. 

“Моя співпраця з Тростянецькою міською радою завершена. Відривається шматочок серця, який назавжди лишається в Тростянці. І, хоча я вже не директорка телерадіокомпанії, я залишаюсь Лесею Шелест, яку ви знали раніше, і, маю сподівання, ми будемо друзями й надалі. Рік був мегаскладний, повний викликів, перемог і поразок, але я пишаюсь тим, що вдалося зробити”, – написала вона.

Леся Шелест. Фото – фейсбук Лесі Шелест

На запитання представниці ІМІ щодо причини звільнення Леся Шелест відповіла, що вирішила не підписувати нову угоду про співпрацю за сукупності різних обставин.

Вона додала, що для всіх новина, що вона покидає телерадіокомпанію, стала шоком. “Чимало людей телефонували, писали в особисті й публічно в коментарі. Були й сльози. Мабуть, це найдорожче, найцінніше, навіть за нові скіли й досвід. Ці щирі слова від співробітників, від колег, з ким перетиналися за цей рік. Це найвищий знак якості для мене”, – розповіла ІМІ Леся.

Лесю Шелест Тростянецька міська рада призначила директоркою телерадіокомпанії рік тому. За цей час телерадіокомпанія стала членом Незалежної асоціації мовників, повідомила представниця Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в Сумській області Лариса Якубенко.  

“Було отримано декілька грантів: 300 тис. грн (7 тис. євро) за програмою Voice of Ukraine на технічне переоснащення; резервні джерела живлення від ГО “Репортери без кордонів”; на створення нових джинглів, аудіопрограм для радіо”, – зазначила Якубенко.

Також за рік її роботи було запущено нові проєкти – подкаст на радіо “Давайте поговоримо” та цикл телевізійних програм “Молодь на ефірі”.

Як повідомляв ІМІ, у вересні 2024 року із сумського видання “Цукр” звільнився головний редактор Олексій Туча. У коментарі ІМІ Олексій сказав, що хоче розвантажитися й присвятити час створенню власних текстів. Поки що він не знає, куди йтиме далі, наразі обдумує можливі варіанти. 

Liked the article?
Help us be even more cool!