ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Interfax.ru повідомив, що Сенцова привезли до Москви. Адвокат не знає, де він

29.08.2019, 11:48

Російське федеральне агентство Інтерфакс повідомило, що українського політв'язня Олега Сенцова доставили з колонії в Лабитнангі до Москви, інформує Громадське.

Водночас адвокатка Ольга Дінзе не підтверджує Громадському інформацію про етапування Олега Сенцова. 

За її словами, ще вчора Сенцов отримав листа, однак спецетап авіацією міг перевезти його протягом дня. 

“Ми можемо про все дізнатися, якщо Сенцов відповість на нашого листа, який той отримав учора (28 серпня. – Ред.)”, пояснила Дінзе.

Мати Сенцова Людмила повідомила, що вперше за довгий час Олег не зателефонував їй, хоча раніше завжди зв’язувався з нею наприкінці місяця, повідомляє Крим Реалії.

“Він листівку надіслав, уперше за всі п'ять років з поздоровленнями, і сказав: “Мамо, ти вір, ми скоро обіймемося”. Ось це було написано”, розповіла Сенцова.

Як повідомляв ІМІ, 28 серпня прессекретар Генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що звільнення з-під варти керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського відбулося в межах домовленостей щодо взаємного передання утримуваних осіб між РФ та Україною у форматі “35 на 35”. 

28 серпня Київський апеляційний суд випустив головного редактора “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського, підозрюваного в державній зраді, під особисте зобов’язання.

19 липня 2019 року Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова обміняти керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського на українського режисера, незаконно утримуваного в Росії, Олега Сенцова, але такий обмін має відбуватися одночасно.

Liked the article?
Help us be even more cool!