ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Instagram заблокував акаунт парамедикині з "Азовсталі" Катерини Поліщук

05.12.2022, 15:56
Президент Володимир Зеленський нагороджує Катерину Поліщук орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Фото – Facebook-сторінка Катерина Поліщук
Президент Володимир Зеленський нагороджує Катерину Поліщук орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Фото – Facebook-сторінка Катерина Поліщук

Instagram на місяць заблокував акаунт парамедикині-доброволиці з "Азовсталі" Катерини Поліщук, відомої як Пташка.

Про це вона повідомила у себе в Telegram-каналі.

"Вгадайте, кого заблокував інстаграм на місяць? Так-так. Транслюєш свої думки? Нафіг, мінус сторінка, якій три роки", – написала військова.

2 грудня президент Володимир Зеленський підписав наказ про нагородження українських військовослужбовців. Серед нагороджених була і Катерина Поліщук.

На своїй сторінці вона написала, що присвячує нагороду полеглим побратимам. Також у дописі військова згадала президента.

"Поважаю та всім серцем підтримую нашого Президента і переглянула про нього думку з початком повномасштабного вторгнення. Це справжній лідер та керівник. Не всі рішення зрозумілі широкому загалу, проте шлях до перемоги стрімкий і наполегливий. Дякую йому", написала військова.

Після того вона отримала низку різких коментарів від противників Володимир Зеленського. У своєму повідомленні Катерина Поліщук не вказала, чи пов'язує блокування Instagram-сторінки з нещодавньою хвилею хейту.

Liked the article?
Help us be even more cool!