ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Instagram вирішив відмовитись від відеоформату IGTV

06.10.2021, 13:06
Фото - fireseo.ru
Фото - fireseo.ru

Соціальна мережа Instagram вирішила провести ребрендинг відеоформату IGTV, оскільки він не був успішним. Натомість компанія запустить Instagram TV.

Про це повідомляють Букви з посиланням на The Verge.

Тепер відео, опубліковані в головній стрічці, можуть тривати до 60 хвилин.

Раніше така тривалість була дозволена лише для роликів IGTV. Відтак, щоб переглянути відео, користувачам більше не доведеться виходити з головної стрічки.

Прессекретар Instagram сказав, що Instagram TV “залишиться місцем для відвідування з метою перегляду відео”.

Додаток IGTV був запущений у 2018 році. Це окремий від Іnstagram додаток, але водночас є частиною соцмережі та функціонує з усіма її сервісами. IGTV дозволяв завантажувати відео тривалістю до години і став ексклюзивним відеоформатом. Однак так і не прижився. Невдовзі був запущений TikTok, який став конкурентом для Instagram. 

Тому соцмережа переорієнтувала свої зусилля, щоб конкурувати з короткими відеороликами в з TikTok. І в серпні 2020  з’явилась функція Reels – аналог TikTok від Facebook. Вона дозволяє користувачам записувати відео довжиною 15 секунд та додавати до нього музику чи візуальні ефекти. Ця функція доступна в 50 країнах, однак в Україні Reels не працює, бо в нашому регіоні немає прав на використання музики.

Як повідомляв ІМІ, компанія Facebook Inc. тимчасово зупинить розроблення свого проєкту Instagram для дітей та має намір обговорити з батьками безпеку такої ідеї для підлітків на тлі критики з боку законодавців та суспільства.

Liked the article?
Help us be even more cool!