ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook зупинить проєкт Instagram для дітей

27.09.2021, 17:32
Фото – technonu.com/
Фото – technonu.com/

Компанія Facebook Inc. тимчасово зупинить розроблення свого проєкту Instagram для дітей та має намір обговорити з батьками безпеку такої ідеї для підлітків на тлі критики з боку законодавців та суспільства.

Про це заявив 27 вересня під час інтерв’ю в програмі Today на телеканалі NBC голова Instagram Адам Моссері, повідомляє Укрінформ.

“Я досі твердо переконаний, що це добра ідея – створити версію Instagram, безпечну для підлітків, але ми хочемо взяти час на спілкування з батьками, дослідниками й експертами з питань безпеки та досягти більшого консенсусу щодо того, як рухатися далі”, – пояснив Моссері.

Проєкт дитячої версії Instagram упродовж останніх місяців зазнав критики з боку суспільства й окремих законодавців у США, які наголошували, що цей проєкт може завдати шкоди процесу розвитку й психічному здоров’ю молодого покоління.

Нагадаємо, застосунок для дітей в Instagram був орієнтований на користувачів, молодших за 13 років. Передбачалося, зокрема, що він не матиме реклами та міститиме інструменти для контролю з боку батьків за тим, як користуються соціальною платформою їхні діти.

Liked the article?
Help us be even more cool!