ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під час карантину значно зросло використання інтернету та перегляд порнографії – дослідження

01.10.2021, 14:29
Фото – unsplash.com
Фото – unsplash.com

Під час карантину, запровадженого через пандемію коронавірусу COVID-19 у всьому світі, значно збільшилося використання інтернету та перегляд онлайн-порнографії.

Про це свідчить дослідження, проведене Університетом медичних наук Доу та опубліковане в березні 2021 року на сайті Національної медичної бібліотеки США, повідомляють "Букви".

Зокрема, дослідження, проведене за участю суб’єктів, старших за 60 років, показало, що значно зросло використання інтернету: на 64,1% – використання застосунків для онлайн-спілкування, як-от Zoom та WhatsApp, і на 41,7% – використання інтернету для повсякденних справ.

Це показує, що навіть суб’єкти середнього та старшого віку, які раніше не проводили багато часу в інтернеті, були змушені перейти на онлайн-діяльність через безліч факторів тиску, як-от зміна формату роботи, необхідність споживання новин про коронавірус і зв’язок із сім’єю.

Крім того, під час карантину люди проводили більше часу в мережі через нудьгу. А це призвело до збільшення перегляду онлайн-порнографії. У 2019-му Pornhub, один з найбільших у світі вебсайтів з обміну порнографічними відео, отримав 42 мільярди відвідувань, що приблизно вп’ятеро перевищує населення світу.

Дослідження з використанням Google Trends і спільного точкового регресійного аналізу також продемонструвало значне зростання (у порівнянні з останніми чотирма роками) інтересу до порнографічних вебсайтів.

Учені наголошують, що порнографія та інтернет-залежність можуть зробити адаптацію після пандемії складною і важкою для людей, які через тривале перебування вдома прийняли цей спосіб життя і розвинули залежність від цієї діяльності як невіддільної частини свого життя.

Liked the article?
Help us be even more cool!