ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Іноземні активісти та журналісти провели в Києві акцію на підтримку України

07.02.2022, 11:35
Фото – Сергій Нужненко / Радіо Свобода
Фото – Сергій Нужненко / Радіо Свобода

У центрі Києва 6 лютого відбулася міжнародна акція на підтримку України, яка перебуває під загрозою масштабного вторгнення Росії, повідомляє Радіо Свобода

В акції International Unity March for Ukraine (Міжнародний марш єдності за Україну) взяли участь іноземні активісти та акредитовані в столиці України журналісти – всього близько сотні людей.

“Настав час міжнародній спільноті показати нашу солідарність перед подальшою російською агресією. Повна підтримка України. Принесіть свої національні прапори чи зробіть плакат!” – зазначено на сторінці організаторів акції у Facebook.

Фото – Сергій Нужненко / Радіо Свобода

За словами кореспондента Радіо Свобода, учасники зібралися в парку біля памʼятника Тарасу Шевченку та пройшли до майдану Незалежності. Під час ходи звучали гасла “Слава Україні”, “Героям слава” та інші. На Майдані учасники маршу заспівали гімн України.

Нагадаємо, з осені минулого року в ЗМІ почали зʼявлятися повідомлення з посиланням на розвідку про концентрацію російських військ на кордоні з Україною. США та інші країни Заходу припустили, що Москва готує військове вторгнення і стали надавати військову допомогу Україні.

Кремль ці заяви відкинув і зажадав від США та НАТО “гарантій безпеки”, зокрема не розширювати альянсу на схід. Представники Заходу заявляли, що на поступки з принципових питань не погодяться.

Liked the article?
Help us be even more cool!