ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ІМІ запускає щомісячні опитування журналістів/-ок про життя та роботу

14.05.2020, 12:21
Фото – enterprisersproject.com
Фото – enterprisersproject.com

Громадська організація “Інститут масової інформації” запускає щомісячні опитування медійників і медійниць про реалії їхнього життя та роботи в Україні.

Під час подій, пов’язаних з пандемією коронавірусу (штам COVID-19) в Україні та світі, постійно відбувається багато змін у житті й роботі журналістів та медіа. Через самоізоляцію ми втратили перевагу публічних заходів, особистого спілкування та постійного обміну інформацією. Саме тому ІМІ запускає регулярні опитування медійників і медійниць про реалії їхнього життя та роботи в Україні.

Мета опитувань – глибше зрозуміти всі нюанси та реалії роботи медійників в Україні під час коронавірусної кризи та виробити рішення, які можуть допомогти журналістам. Результати анкетування публікуватимуться в анонімному узагальненому вигляді. Ці дані також будуть використані для складання міжнародних програм для підтримки журналістів в Україні.

“Опитування робитимемо щомісяця для того, щоб тримати руку на пульсі потреб журналістів та медіа і думати, як їх підтримати”, – зазначила кураторка досліджень, медіаекспертка ІМІ Ірина Земляна.

Перше опитування стосується роботи журналістів у період ослаблення карантину, пов'язаного з пандемією коронавірусу в Україні та світі. Щоб пройти опитування, заповніть ФОРМУ.

Якщо ви бажаєте отримувати результати опитувань, залиште електронну адресу ТУТ.

Ми дуже цінуємо ваш час, і ваші відповіді є дуже важливими для нас. Щиро вдячні вам за участь в опитуваннях!

Liked the article?
Help us be even more cool!