ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ІМІ запрошує блогерів та активістів на антикорупційний тренінг у Харків

27.01.2017, 12:47

Інститут масової інформації запрошує блогерів та громадських активістів 6 областей на тренінг «Де шукати місцеву корупцію», який відбудеться в Харкові 11-12 лютого 2017 р.

Пріоритетними областями діяльності майбутніх учасників тренінгу мають бути такі міста та області: Харків, Суми, Запоріжжя, Кропивницький, Маріуполь, Полтава.

До участі запрошуються блогери та громадські активісти, що мають початковий досвід розслідування корупційних схем на місцевому рівні (міськради, сільради, райради, ОТГ), учасники попередніх тренінгів ІМІ та проекту «Ні корупції!».

Цілі тренінгу полягають у розвитку спроможностей учасників у проведенні журналістських розслідувань, у кращому розумінні прав журналіста у доступі до публічної інформації та журналістських стандартів. Особлива увага буде приділена навикам роботи з відкритими реєстрами та особливостям функціонування комунальних підприємств.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, компенсують витрати на проїзд за наявності квитків.

Бажаючі подати заявку повинні заповнити її онлайн тут.

Останній термін подання – 2 лютого 2017 р. 

Кількість місць – обмежена.

Тренінг проводиться в рамках проекту "Блогери проти корупції" за підтримки Freedom House та Міністерства закордонних справ Норвегії.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!