ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Христина Коціра з лютого очолить редакцію hromadske

26.01.2023, 14:46
Фото – Громадське
Фото – Громадське

З 1 лютого головною редакторкою онлайн-видання hromadske стане Христина Коціра, яка із січня 2022 року працює на посаді операційної редакторки та відповідає за текстові матеріали видання. Про це повідомляє hromadske.

Євгенія Моторевська йде з посади головної редакторки, яку обіймала з липня 2021 року, і планує зосередитися на розслідуваннях та документалістиці.

Христина Коціра має великий досвід у медіа – з 2004 до 2016 року вона працювала репортеркою та редакторкою на телеканалах “Тоніс”, СТБ, ICTV. Після багатьох років на телебаченні почала писати художні репортажі й тексти для провідних українських медіа.

“Я спостерігала за hromadske від дня його заснування. 2021-го мій матеріал “Позивний “Домовина”. Історія арештантки”, який я підготувала для hromadske як фрілансерка, був визнаний журі конкурсу “Честь професії” найкращим репортажем. А далі було запрошення від Жені Моторевської попрацювати операційною редакторкою. Таким був мій шлях до головної редакторки hromadske – поступовим і неусвідомленим”, – зазначила Коціра. 

За словами Коціри, її мета на посаді головної редакторки – “зберегти всі якісні напрацювання команди, які створювалися впродовж дев'яти років, тримати зв’язок з аудиторією і далі розвивати незалежне медіа”.

Як повідомляв ІМІ, у липні 2021 року головною редакторкою hromadske стала Євгенія Моторевська замість Насті Станко.

Liked the article?
Help us be even more cool!