ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське радіо зібрало на мовлення двох програм у червні понад 100 тис. грн

15.06.2018, 16:25
Фото - biggggidea.com

Громадське радіо зібрало на платформі “Спільнокошт” від доброчинців понад 100 тис. грн на своє мовлення у червні, повідомляється на сайті радіо.

“Ми щасливі повідомити, що за перші два тижні збору коштів, нам довірили повну необхідну суму для забезпечення мовлення Громадського радіо у червні цього року – більше ста тисяч гривень. Йдеться про роботу двох ключових прямоефірних програм – “Ранкова хвиля” та “Громадська хвиля”, - повідомляє Громадське радіо.

Як нагадує мовник, у цих програмах вони піднімають соціально важливі теми: освіта, соцвиплати, пошуки правової допомоги, права національних меншин, медична реформа, події на Сході та в Криму, проблеми корупції та судової реформи.

Завдяки зібраним коштам радіо у червні можна буде слухати в Києві, Дніпрі, на Черкащині, у найдальших куточках Донбасу та навіть на окупованих територіях.

Як повідомляв ІМІ, у травні Громадське радіо оголосило збір коштів на мовлення двох прямоефірних програм “Ранкова хвиля” та “Громадська хвиля” у червні через перерву у фінансуванні від міжнародної технічної допомоги.

Збір було оголошено через платформу колективного фінансування проектів “Спільнокошт”.

Liked the article?
Help us be even more cool!