ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Глібовицький подав до суду на рішення Наглядової ради НСТУ щодо звільнення Аласанії

12.02.2019, 19:10
Фото - nestorgroup.org

Член Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Євген Глібовицький подав до суду на рішення Наглядової ради від 31 січня про дострокове розірвання контракту з головою правління Суспільного Зураба Аласанії.

Про це він сказав під час засідання наглядової ради НСТУ 12 лютого, повідомляє “Детектор медіа”.

“Сьогодні я подав позов до суду з метою скасування рішення як незаконного”, – сказав він.

Він пояснив, що позов орієнтований на те, що, поки суд розгляне це питання, буде припинено рішення НР.

За його словами, питання про розірвання контракту з очільником Суспільного має виноситися відповідно до процедури й ухвалюватися також.

Глібовицький вважає, що наглядова рада НСТУ має скасувати своє рішення про дострокове припинення контракту з Зурабом Аласанією. Його підтримали члени НР Олександр Павліченко та Володимир Бринзак.

Член Наглядової ради Володимир Яворівський сказав, що голосував за недовіру Зурабу Аласанії і тепер не вважає, що має відмовитися від свого рішення, тому що Євген Глібовицький подав до суду.

Як повідомляв ІМІ, 31 січня наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України ухвалила рішення про усунення з посади голови правління Суспільного мовлення Зураба Аласанії. Таке рішення було ухвалене більшістю голосів на черговому засіданні наглядової ради: за проголосували дев’ять присутніх членів наглядової ради, проти – три.

31 січня голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що йому невідомі причини розірвання з ним контракту і не виключає, що оскаржить у суді рішення наглядової ради НСТУ щодо його звільнення.

Liked the article?
Help us be even more cool!