ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Херсонський журналіст поскаржився на міського голову в поліцію

16.12.2019, 15:36
Фото – фейсбук Костянтина Риженка
Фото – фейсбук Костянтина Риженка

Херсонський журналіст Костянтин Риженко написав заяву в поліцію щодо недопущення його на засідання робочої групи в Херсонській міській раді. Про це він повідомив у фейсбуці.

За словами Риженка, 16 грудня він прибув до приймальні міського голови о 8-й ранку, але двері до кабінету були зачинені і його туди не пустили.

“Мені сказали, що є розпорядження мене не пускати. Після чого я викликав поліцію та написав заяву за 171-ю статтею”, – розповів Риженко представнику ІМІ.

“На 8.10 у міського голови мало розпочатися засідання робочої групи стосовно діяльності комунального підприємства “Сервіс-Опт”. На засідання були запрошені виключно члени робочої групи та керівництво підприємства”, – сказала представнику ІМІ начальниця відділу зв’язків із громадськістю Наталя Гончарова. 

У коментарі представнику ІМІ міський голова Херсона Володимир Миколаєнко повідомив, що Костянтин Риженко запізнився на 10 хвилин, саме тому його і не пустили.

“Журналіст не входив до числа запрошених, плюс до всього він запізнився. Через це його не пустили до мого кабінету”, – сказав Миколаєнко.

Liked the article?
Help us be even more cool!